Domänregistrering

Tjänster & Priser för domännamnsregistrering: SE / NU

Nyregistrering av domännamn: 300:-
Förnyelseavgift domännamn: 300:-
Byte av registrar: 0:-
Ägarbyte: 895:-
Ändring av NS/DS-poster görs kostnadsfritt i kontrollpanelen

Samtliga avgifter ovan anges inklusive moms i Svenska kronor.

Nyregistreringar, överlåtelser, förnyelser, avregistreringar,
byte av registrar, hantering av NS- och DS-poster samt uppdatering av
kontaktuppgifter sker antingen via er kontrollpanel eller om ni kontaktar oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi er.

Tjänster & Priser för Backorder.

Vi erbjuder Snapback / Backorder av .SE och .NU domäner, vilket innebär att vi kan hjälpa till att registrera domännamn som tidigare har varit registrerade och inte blivit förnyade så de släpps för allmän registrering.
Läs mer här.

Registreringsvillkor.

Här kan du ta del av de registreringsvillkor som gäller vid registrering av .se-domännamn och här är de registreringsvillkor som gäller för .nu-domännamn.

Information om behandling av personuppgifter

Indukon behandlar personuppgifter på ett sätt som är förenligt med personuppgiftslagen (1998:204), dataskyddsförordningen GDPR och Internetstiftelsens registreringvillkor.

Öppettider

Vår support besvarar frågor som kommer in måndag-fredag mellan klockan 10.00 och 16.00 Du kan e-posta din fråga till info @ indukon.se så besvarar vi din fråga snarast.

Abuse

För eventuella förfrågningar som rör domännamn eller webbsidor i samband med otillåten användning hos oss, vänligen skicka ett meddelande till abuse @ indukon.se. Vi hanterar alla ärenden skyndsamt.

Indukon

nu-registrar